Podcast

Proširene vene nisu kožna bolest

epizoda 1

Vaskularni hirurg, dr Dario Jocić iz Centra za savremeno lečenje vena objašnjava kako kreme i gelovi deluju na bolest proširenih vena. A odgovore na pitanja da li kreme i gelovi mogu da pomognu da promene na nogama i sama bolest nestanu, poslušajte u prvoj epizodi podcasta o proširenim venama.


Od prvog pregleda do izlečenja

epizoda 2

Vaskularni hirurg, dr Dario Jocić iz Centra za savremeno lečenje vena objašnjava kako izgledaju koraci i tok lečenja bolesti proširenih vena. A odgovore na pitanja kako izgleda prvi pregled, šta se dešava u operacionoj Sali i koliko vremena je potrebno da se pacijent oporavi od operacije, poslušajte u drugoj epizodi podcasta o proširenim venama.


Kako da prepoznate početak proširenih vena?

epizoda 3

Vaskularni hirurg, dr Dario Jocić iz Centra za savremeno lečenje vena objašnjava sve faze bolesti proširenih vena. A odgovore na pitanja kako prepoznati početak same bolesti i zašto je važno na vreme otići na pregled kod vaskularnog hirurga, poslušajte u trećoj epizodi podcasta o proširenim venama.


Sve o bezbolnim metodama lečenja

epizoda 4

Vaskularni hirurg, dr Dario Jocić iz Centra za savremeno lečenje vena objašnjava koje sve minimalno invazivne metode lečenja proširenih vena postoji. A odgovore na pitanja koje su sve metode bezbolne i koja je razlika između operacije laserom, medicinskim lepkom ili skleroterapijom, poslušajte u četvrtoj epizodi podcasta o proširenim venama.


Odgovori na pitanja sa sajta Stetoskop.info

epizoda 5

Centar za savremeno lečenje vena dr Dario Jocić već godinama uspešno sarađuje sa portalom Stetoskop.info. Danas odgovaramo na pitanja čitalaca ovog foruma u nadi da ćemo razrešiti neke nedoumice i pomoći čitaocima da saznaju više o savremenom lečenju vena.


 


Centar je osnovao vaskularni hirurg dr Dario Jocić nakon dugogodišnjeg iskustva i iz želje da pacijentima, u ovom delu Evrope, omogući dostupne sve svetske, savremene, minimalno invazivne metode lečenja proširenih vena.

 

KLINIKA

Trešnjinog cveta 1ž
Novi Beograd

+381 66 488 800

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

INSTAGRAM


Website by mzlaki-logo Studio Mzlaki